Béda-Szövetkezeti Vízszakasz – sok a hulladék!

Béda szövetkezeti vízszakasz

Körbejártam gyalog az unokámmal a szövetkezeti vízszakaszt. Elképesztő mennyiségű szemetet, értem ezalatt, kukacos dobozok, műanyag flakonok, konzervos dobozok,  stb. láttam a vízparton hol egyben, hol szanaszét heverni. Nagyon nagyfokú fegyelmezetlenségre utal ez a horgászok  részéről, mert  ugye a horgászállásoknál,  és annak a környékén nem a halászok vagy netán én dobáltam el azokat. Egy zsák volt nálam, amit tudtam összeszedtem és elhoztuk.
Itthon a kukába helyeztem. Az volna kérésem a horgászok felé hogy tegyék ők is ugyanezt ha azt akarják hogy kulturált környezetben horgásszunk.  Nem csak  hőbölögni kell a vízparton, hanem tenni azért hogy , a környezetünk szebb legyen, a fiatalok, ifik, gyerekek ne ezt lássák a felnőttektől, hogy csak a pusztításra vagyunk képesek.

Kérem a horgászokat azokat akik a szövetkezetire, és a többi vízszakaszra is járnak horgászni, hogy szedjük össze a horgászat  környezetében található hulladékot, és hozzuk el onnan, tegyük azt megfelelő tárolóba.

Végezetül leültem gyerek horgásszal és pár snecit, naphalat fogtunk, amit azonnal vissza is helyeztünk a vízbe. Szép idő ellenére kevesen tartózkodtunk a vízparton, horgászok , nem horgászok egyaránt.

Fekete János

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .