Együtt pályázni? Nem!

Tisztelt Pest József He. tagsága!

 

Minap hallottam a Mohácsi Tv.-ben a Város polgármestere, valami olyasmit mondott, hogy pályázni lehet valamire, de az egyik egyesület erre nem hajlandó! Mármint a közös pályázatra.

Mi vagyunk az egyesület, de…………… nem pályázok olyan egyesülettel, amelyiknek 4,4 milliós készpénzhiánya, és 960-ezres üzemanyag költség elszámolási hiánya volt, de érdekes módon nemvolt  bizonyítható az elkövető kiléte.

A további előzmény, az öt év alatt kb, 5-6 levelet írtam a polgármesternek, személyesen kerestem, de nem volt hajlandó fogadni eddig egyetlen esetben sem, egy bemutatkozás erejéig sem, sőt még látni sem akar, ezeket természetesen mind papíron tudom bizonyítani.

2 esetben kértünk támogatást, egy esetben sem kaptunk, ellentétben egyes körökkel, akik 5-6-7 százezres támogatásokat kapnak minden évben, 100-150 fős tagsággal, rendelkeznek, a mi 1730 fős tagságunkkal ellentétben.

Ugyanez a helyzet az utóbbi napokban történ esettel kapcsolatban is:

Mivel nem akart velem ismét szóba állni, a titkáromon keresztül próbálkozott, de ez sem jött össze.

Közöltem a titkárnőjével hogy ne üzengessen, megtalál, tudja a telefonszámomat, állok bármikor a rendelkezésére.

Erre ismét egy sértődöttség, majd írtam egy másfél soros levelet, hogy mint polgármester beszéljen az egyesület vezetőjével.

 

Várom a válaszát, hátha meggondolja magát.

Na meglátjuk mi lesz belőle…

 

Fekete János, Pest József  He.

Elnök

Mohács 2016.06.02.

 1. Fekete János
  | Válasz

  A Bah/1008-7/2016-os sz határozat alapján 2016.06.14.-én a reggeli órákban horgászegyesületünk, megkezdi a törpeharcsa állomány gyérítését, 02-016-1-1-es víztérkódú Belső Bédai vízszakaszon.

  Kérem a tagságot hogy a műanyagpalackos jelöléseket, nem tekintse, szennyezésnek a víz tetején, ugyanis ezekkel jelöljük a DDNP.i. által is hivatalosan elfogadott 100*50-es kizárólag törpeharcsa fogásra alkalmas varsákat.

  Igyekszünk a gyérítés közben a horgászatot nem zavarni!

  Az inovazív halfaj gyérítését házon belül végezzük, nem idegen halász, vagy halászok közreműködésével tesszük azt.

  Alkalomszerűen, 1 fő horgász, aki rendelkezik a vízterületre érvényes területi engedéllyel, előzetes jelzése alapján, melyet a Potyka horgászboltban megtehet, részt vehet a varsák le, illetve felszedésénél!

  Tájékoztatást adja:

  Elnökség

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .