Vizek Pályázatával kapcsolatos kiírás !

Tájékoztatom a tisztelt tagságot hogy a Pályázati kiírás végrehajtási rendelet a mai napig tudomásom szerint nem jelent meg.

A tisztelt jogalkotóknak nem volt 15 év elég arra hogy ezt időben elkészítsék.

Sok mindent sejtek a háttérben, de mivel bizonyítani nem tudom, kérlek benneteket A háttérben ne terjesszetek ti is pletykákat,mindennek eljön az ideje.

Itt olvashatjátok a tegnap elküldött levelemet az illetékesek felé.

Ígérem, mindent el fogok, fogunk követni hogy saját vizünk legyen.

 

 

szám:………………..2015                                                    Tárgy:Kérdés-észrevétel

 

 

Székely Tibor főosztályvezető úr részére!

 

 

Tisztelt főosztályvezető úr.

 

 

Érdeklődöm, mikorra várható az állami tulajdonú vizekre a pályázati kiírás végrehajtási rendeletének megjelenése?

Több híresztelés kapott szárnyra külömböző lobbi tevékenységekről, amire addig nem kívánok reagálni, amíg nem olvastam az érvényes, pályázatra kiírt rendeletet.

 

Természetesen azért szentelek kiemelt figyelmet ennek, mert az egyesületünk is pályázni kíván a környékünkön levő vizekre, mivel egy egyesület akkor egyesület, ha vízterülettel rendelkezik. / a véleményem szerint/.

 

Jövő héten Szeptember, s végül a nyerteseknek nem marad idejük bármit is végrehajtani az év végéig,nem beszélve arról a tényről hogy 15 év volt arra hogy elkészüljön a rendelet, ugyanis tudták már akkor/99-2000.-ben/ hogy 2015-ben újból pályázva lesznek a vizek. Természetesen nem arra akarok utalni hogy ez az ön hibája lenne!

 

Felajánlottam több hónappal ezelőtt hogy segítséget nyújtunk a Szák. program elkészítésében is, akár anyagi segítséggel, valamint kértem hogy segítsen abban ha kiírják a pályázatot a közbeszerzésre, legyen szíves engem értesíteni.

Erre a mai napig semmiféle választ öntől nem kaptam. Nem hiszem hogy olyat ajánlottam fel, vagy olyat kértem öntől amit nem tudott volna teljesíteni.

 

Figyelmébe ajánlom, hogy minden levelem alján ott található:Kérem az email kézhezvételét visszajelezni szíveskedjen!

 

Jelen levelemet kérem!- ne sértésnek vegye, csupán az észrevételemet, illetve a véleményemet írtam le önnek az 1600 fős egyesület nevében!

 

 

Fekete János

Elnök

Pest József He.

 

M O H Á  C  S  2015.08.27

 

kmf.

2 Responses

 1. János Fekete
  | Válasz

  Jó reggelt

  itt volna a lehetőség arra hogy a horgászok a véleményüket a horgászattal kapcsolatos, azzal összefüggő dolgokról elmondják.
  A beregisztrálás a fórum oldalára egyszerű, ennél egyszerűbb nem lehet.Közel 1 éve üzemel az oldalunk, és ezt nem azért hoztuk létre hogy én nézegessem azt. A Pest József horgászegyesület létszáma szükségszerűvé tette, jelenleg 1585 fő, hogy valamilyen formában a tagság tájékoztatva legyen az egyesület aktuális munkájával,tevékenységével, a munkát végző személyekkel.
  Nem csak néha szóban a találkozások alkalmával kell, lehet kérdéseket feltenni, tessék itt a lehetőség!
  Arra kérlek benneteket hogy kérdéseiteket,hozzászólásaitokat, kulturált formában tegyétek meg. Bármely témakört a környezetünkkel, horgászattal, kapcsolatban indítani lehet.

  A honlap elkészítése, üzemeltetése, jelentős összeget igényelt, és igényel.
  Tessék, itt a lehetőség, én többet nem tudok tenni értetek.

  Fekete János
  Elnök

 2. borla
  | Válasz

  S ez esetben jött legalább egy visszaigazolás, hogy eljutott a levél a címzett szemei elé?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .